Born 1983 in Schlema, Deutschland 


2021 Healer & Study, Bali

2021 Privat Chef & Food Developer for Artist Andrew Mc Farlane, Bali

2021 AGUNG Pop Up Restaurant Arosa, Switzerland 

2020 Cooking for People in Corona Lockdown India 7Month (INDIA)

2020  200 hrs Vinyasa Yoga Teacher (INDIA)

2020  Energy Expert and Healer  (INDIA)

2019  FoodCouture an der grösseten Schweizer Photomesse PHOTO19

2018  Cooking Show mit Mike Süsser 

2018  Ayuvedic Cooking (SPAIN) 

2017  RTL II Jurymitglied `Promis am Herd` (D)

2016  JOIZ TV  Foodstyling `Living Room` (CH)

2016  Sat.1 Jurymitglied `BEEF CLUB` (CH)

2015  Foodstyling Weiterbildung Wien (AUSTRIA)

2015  Ernährungsberater Lizens (D)

2014  Kabel 1 Assistentin Frank Rosin `Rosins Restaurant` (D)

2014  ZAGG Igeho Basel Silber Medaille

2014 Gründung Diana Krauss FoodCouture

2014  Culinary English Academy Malta (M)

2013  Sat. 1 Halbfinalist `The Taste` (D)

2013  Ausbildung Event & Promotion Manager (CH)

2010  Kaufmännische Ausbildung (CH)

2008  Köchin Olympische Spiele Peking Schweizer Haus (CHINA)

2006  Restaurant INTERMEZZO (CH)

2004  Küchenchef Restaurant zur Alten Eiche (FL) 

2003  Jungkoch Kurhotel Schlema (D)

2000  Ausbildung Gourmet Köchin Schlosshotel Wolfsbrunn 5* Hartenstein (D)