Born 1983 in Schlema, Deutschland
2022 200 hrs TTC Kundalini Tantra Yoga with Master Sri Vijay India
2021 Privat Chef & Food Developer for Hollywood
Actor Andrew Mc Farlane, Bali
2021 TASTE OF MAGIC Restaurant Goa
2020 Headchef AGUNG Pop Up Restaurant Arosa, Switzerland
2020 Cooking for People in Corona Lockdown India 7Month (INDIA)
2020 200 hrs Vinyasa Yoga Teacher (INDIA)
2020 Energy Expert and Healer (INDIA)
2019 FoodCouture an der grösseten Schweizer Photomesse PHOTO19
2018 Cooking Show mit Mike Süsser
2018 Ayuvedic Cooking (SPAIN)
2017 RTL II Jurymitglied `Promis am Herd` (D)
2016 JOIZ TV Foodstyling `Living Room` (CH)
2016 Sat.1 Jurymitglied `BEEF CLUB` (CH)
2015 Foodstyling Weiterbildung Wien (AUSTRIA)
2015 Ernährungsberater Lizens (D)
2014 Kabel 1 Assistentin Frank Rosin `Rosins Restaurant` (D)
2014 ZAGG Igeho Basel Silber Medaille
2014 Gründung Diana Krauss FoodCouture
2014 Culinary English Academy Malta (M)
2013 Sat. 1 Halbfinalist `The Taste` (D)
2013 Ausbildung Event & Promotion Manager (CH)
2010 Kaufmännische Ausbildung (CH)
2008 Köchin Olympische Spiele Peking Schweizer Haus (CHINA)
2006 Restaurant INTERMEZZO (CH)
2004 Küchenchef Restaurant zur Alten Eiche (FL)
2003 Jungkoch Kurhotel Schlema (D)
2000 Ausbildung Gourmet Köchin Schlosshotel Wolfsbrunn 5* Hartenstein (D)